Катехит с. Стефанія Коваленко отримала нагороду від Патріаршої катехитичної комісії

10 липня 2024, 15:09

7 липня під час Всецерковної прощі катехитів в Зарваниці Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав відзначив патріаршими грамотами, а владика Давид Мотюк – нагородами від Патріаршої катехитичної комісії делегатів від кожної єпархії та екзархату нашої Церкви.

Катехит с. Стефанія Коваленко отримала нагороду від Патріаршої катехитичної комісії

Серед  делегатів грамоту отримала с. Стефанія Коваленко, СНДМ, катехит парафії Різдва Пресвятої Богородиці і св. Антонія м. Чернівці.

«Наші катехити – це справжні місіонери, на яких Церква покладає велику надію. Сьогодні хочемо огорнути вас особливою вдячністю, любов’ю і подякувати вам за особисте свідоцтво віри, за вашу відповідь на покликання, вашу духовну дорогу, якою ви йдете і ведете за собою своїх учнів, яким ви покликані свідчити Слово Євангелії – страждання, смерть і воскресіння нашого Спасителя» – звернувся до катехитів Блаженніший Святослав.

«Я хочу сьогодні подякувати вам, отці, сестри, за те велике служіння, за вашу місію в нашій Церкві і нашому народі. Бо це саме та місія, про яку чуємо в сьогоднішньому Євангелії. Ми маємо не просто навчити істини християнської віри нашу молодь, наших дітей, але звершити християнську місію — познайомити їх із живим Христом, присутнім нині між нами в Його Церкві», — наголосив Патріарх.