На парафіях Чернівецької єпархії приходить час для дитячих літніх християнських таборів

26 червня 2023, 11:55

Чернівецька єпархія за підтримки благодійного фонду "Церква в потребі" профінансувала проведення літніх дитячих таборів на 2/3 парафіях єпархії.

На парафіях Чернівецької єпархії приходить час для дитячих літніх християнських таборів

Один з таких таборів завершився при Катедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці, який проходив 19-24 червня і у якому протягом тижня взяли участь понад 100 дітей – учнів катехитичної школи та парафіян собору.

Під керівництвом директора табору о. Івана Шуфлата щодня малеча мала насичену цікаву програму: молитва, катехизація, банси, квести, артмистецтво, різноманітні гуртки, майстер-класи, ігри та інші цікавинки. Діти були поділені на 7 команд, які мали групові заняття з сімома аніматорами, трьома катехитами, та спільні молитви й ігри.

«З благословення владики Йосафата маємо вперше такого роду великий денний табір при катедрі, завдяки Парафіяльному центру св. ап. Петра, площі Марії перед собором, є місце для занять такій кількості дітей, які задоволені проведеним часом. Це дуже добре, що діти можуть провести частину канікул тут, при Божому храмі. Це не останній такий табір, лиш просімо в Господа миру для нас і нашої держави» - зазначив адміністратор катедри о. Валерій Сиротюк.

Дивіться також