Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк у Міжнародний день волонтера відвідав «Карітас Чернівці»

6 грудня 2022, 12:00

Благодійний фонд «Карітас Чернівці» активно допомагає буковинцям та переселенцям, які наразі проживають у нашому краї. З його роботою 05 грудня ознайомився начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк у Міжнародний день волонтера відвідав «Карітас Чернівці»

«Ви вже огорнули турботою тисячі людей. Дякую, що допомагаєте потребуючим. Вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера. Бажаю здоров’я, достатку і перемог. Цінуємо вашу невтомну працю», - сказав начальник ОВА.

Також з нагоди Міжнародного дня волонтера Почесними грамотами обласної військової адміністрації він нагородив двох представників БФ. Крім того, Руслан Запаранюк поспілкувався із командою «Карітас Чернівці» на чолі з директором фонду о. Любомиром Іваночком. Її працівники розповіли про свою роботу та проєкти, які реалізовують.

«У нас діють проєкти «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022 року», «Організація побуту та допомоги в отриманні ліків для ВПО в Чернівецькій області». Також підтримуємо самотніх матерів, які перебувають у складних життєвих обставинах. Крім того, маємо програму неформальної освіти для підлітків», - сказали вони.

Благодійники зазначили, які види допомог наразі надає «Карітас Чернівці».

«У нас своя єдина база. Тут є вся інформація про допомогу, яку ми видаємо та людей, які її отримують. Все чітко і прозоро. Ми, зокрема, надаємо людям продуктові та гігієнічні набори, ліки, предмети побуту. Допомогу можуть отримати внутрішньо переміщені особи, багатодітні родини тощо», - додали вони.

«Спасибі за щоденну підтримку українців. З такими відданими волонтерами точно переможемо!», - зазначив Руслан Запаранюк.

За матеріалами Чернівецької ОВА.

Дивіться також